Ετήσια συνεδρία Φενγκ Σούι

Η υπηρεσία Ετήσια συνεδρία Φενγκ Σούι μπορεί να εφαρμοστεί μόνο από άτομα που έχουν ήδη κάνει μαζί μου μελέτη Φενγκ Σούι για κατοικίες ή μελέτη Φενγκ Σούι για επιχειρήσεις.

 

Μια ολοκληρωμένη μελέτη Φενγκ Σούι για κατοικία ή επιχείρηση εξετάζει τις “μόνιμες” επιδράσεις που έχει ένας χώρος στην ζωή σας. Όμως υπάρχουν επιπλέον επιδράσεις Φενγκ Σούι που αλλάζουν θέση με τον χρόνο.

 

Αυτές οι επιδράσεις Φενγκ Σούι είναι οι εξής:

 

  • Ιπτάμενα Άστρα για την χρονιά και μήνα
  • Μέγας Δούκας για την χρονιά
  • Σύγκρουση για την χρονιά
  • 3 Σαρ για την χρονιά και μήνα
  • Λι Σι
  • Γήινα Σαρ Γου Ντου Τιαν και Γι Ντου Τιαν
  • Ιπτάμενα Άστρα της χρονιάς στην είδοσο και ο αριθμός Κούα ενός ατόμου επιτρέπουν να κάνω προβλέψεις για το άτομο που χρησιμοποιεί αυτό τον χώρο

 

Οι ετήσιες επιδράσεις Φενγκ Σούι “δουλεύουν” μαζί με τις μόνιμες επιδράσεις Φενγκ Σούι ενός χώρου. Με απλά λόγια αυτό σημαίνει ότι εάν μένετε σε ένα χώρο επηρεάζεστε από τις μόνιμες επιρροές Φενγκ Σούι αλλά και από τις “περαστικές” όπως οι ετήσιες και οι μηνιαίες επιδράσεις.

 

Κατά την διάρκεια μιας ετήσιας συνεδρίας Φενγκ Σούι θα ελέγξω τον συνδυασμό των μονίμων και περαστικών επιδράσεων σε συνδυασμό, με αυτό τον τρόπο μπορώ να σας δώσω ολόκληρη την εικόνα. Επίσης θα λάβω υπόψιν μου τις ετήσιες ανάγκες για να πετύχετε συγκεκριμένα πράγματα όπως για παράδειγμα ακαδημαική επιτυχία, ρομάντζο, υγεία κλπ.

 

Εάν δεν έχετε ήδη κάνει μελέτη Φενγκ Σούι μαζί μου και μιλάτε αγγλικά, έχετε σας εναλλακτική λύση να διαβάσετε το βιβλίο μου “Chinese Almanac” για την τρέχουσα χρονιά ή να επισκευτείτε το blog μου www.georgiakiafi.blogspot.com και να διαβάσετε τις συμβουλές Φενγκ Σούι για την τρέχουσα χρονιά χρησιμοποιώντας τον παρόντα αυτόματο μεταφραστή της Google. Εάν μιλάτε ελληνικά εκτός από το να επισκευτείτε το blog μου μπορείτε να διαβάσετε το λεπτομερές βιβλίο μου στα ελληνικά «Φενγκ Σούι για κάθε χρονιά και μήνα 2014-2023».

 

Πολλοί πελάτες μου προτιμούν τον συνδυασμό της ετήσιας μελέτης Φενγκ Σούι μαζί με την μίνι συνεδρία 4 Πυλώνες του πεπρωμένου όπου επικεντρωνόμαστε στην νέα χρονιά. Με αυτό τον τρόπο έχουν ολόκληρη την εικόνα στο μυαλό τους, Φενγκ Σούι και Κινέζικη Αστρολογία μαζί.

annual