Φενγκ Σούι για κατοικίες

Μια μελέτη Φενγκ Σούι για κατοικίες θα σας βοηθήσει να:

 

  • βελτιώσετε την ευεξία και αρμονία
  • βελτιώσετε σχέσεις
  • αυξήσετε το εισόδημα
  • προοδέψετε επαγγελματικά και να έχετε σταθερότητα στην καριέρα σας
  • νιώσετε γεμάτοι ενέργεια και να είστε υγιείς

 

Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε Φενγκ Σούι για το σπίτι;

 

  • Όταν θέλετε να βελτιώσετε ενεργειακά την υπάρχουσα κατοικία σας ώστε να έχετε θετικές αλλαγές στην προσωπική, οικονομική και επαγγελματική σας ζωή.
  • Όταν μετακομίζετε σε ένα νέο σπίτι και θέλετε να χρησιμοποιήσετε τις ενέργειες Φενγκ Σούι ώστε να σας υποστηρίζουν.

 

Τι περιλαμβάνει μια μελέτη Φενγκ Σούι για κατοικίες

 

Μια συνεδρία Φενγκ Σούι έχει σκοπό να μειωθούν οι αρνητικές επιδράσεις Φενγκ Σούι και να ενισχυθούν οι θετικές.

 

Σε μια συνεδρία θα κάνω προτάσεις για την καλύτερη χρήση του κάθε δωματίου, την καλύτερη τοποθέτηση επίπλων και αντικειμένων, την ιδανική θέση για κινούμενα αντικείμενα όπως η τηλεόραση και το στερεοφωνικό για μουσική.

Η θέση και κατεύθυνση του κρεβατιού, γραφείου και η αγαπημένη θέση στον καναπέ είναι επίσης πολύ σημαντικοί παράγοντες στο Φενγκ Σούι.

 

Επίσης προτείνω τα ιδανικά χρώματα, υλικά και σχήματα για κάθε περιοχή (κατεύθυνση) ενός σπιτιού. Χρώματα, υλικά και σχήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν μέτρα Φενγκ Σούι ώστε να βελτιωθεί η επίδραση κάθε κατεύθυνσης. Εάν υπάρχει ενυδρείο ή άλλο στοιχείο νερού μέσα σε ένα σπίτι προτείνω την κατάλληλη θέση ώστε να βελτιωθεί η ευημερία.

 

Εφαρμόζω τις πιό αυθεντικές σχολές Φενγκ Σούι όπως τα Ιπτάμενα Άστρα, την σχολή της Φόρμας, τις 8 πύλες δράκου νερού, την μέθοδο του Μάστερ Λάι 9 άστρα νερού, τα 5 φαντάσματα μεταφέρουν πλούτο, 3 αρμονίες, την μέθοδο 3 αρμονιών διπλό βουνό νερού, το κίτρινο θανατηφόρο νερό, τα 8 σαρ κίτρινο θανατηφόρο, την μέθοδο πύλη του κάστρου.

 

Λαμβάνω υπόψιν την ημερομηνία γέννησης των ατόμων που μένουν στο σπίτι, επιλέγοντας τις καλύτερες περιοχές του χώρου ώστε ο προσωπικός αριθμός Κούα του ατόμου να είναι σε αρμονία με τα Ιπτάμενα Άστρα του σπιτιού. Το κινέζικο ζώδιο της χρονιάς γέννησης και οι 4 Πυλώνες των ατόμων του σπιτιού είναι επίσης ένας σημαντικός παράγοντας.

Δεν χρησιμοποιώ την σχολή του Φενγκ Σούι που είναι γνωστή ως 8 Οίκοι γιατί δεν είναι πάντα ακριβής. Δεν χρησιμοποιώ συμβολικά αντικείμενα.

 

Κατά την διάρκεια μιας μελέτης Φενγκ Σούι θα συζητήσουμε τις αλλαγές που είναι πραγματοποιήσιμες και που εσείς μπορείτε να κάνετε. Θα λάβω υπόψιν αυτό που θέλετε να πετύχετε. Θα σας πληροφορήσω για τις θετικές και αρνητικές επιδράσεις του σπιτιού σας την παρούσα στιγμή και ποιά άτομα του σπιτιού επηρεάζονται περισσότερο. Θα σας πω τι αποτελέσματα θα έχετε εφόσον κάνετε τις αλλαγές που σας πρότεινα.

 

Μπορείτε να βελτιώσετε την ενέργεια του σπιτιού σας χρησιμοποιώντας αυτά που ήδη έχετε, αλλά θα χρειαστεί να είστε διατεθειμένοι να αλλάξετε την θέση πραγμάτων. Δεν είναι απαραίτητο να αγοράσετε καινούργια έπιπλα. Συνήθως δεν είναι απαραίτητο να ρίξετε τοίχους ή να μετακομίσετε για να έχετε θετικά αποτελέσματα.

 

Σας δίνω πάντα εναλλακτικές λύσεις και σας εξηγώ πάντα γιατί σας προτείνω κάτι, ώστε να είστε εσείς αυτός που θα αποφασίσει πόσο μακριά θέλετε να πάτε.

 

Μία μελέτη Φενγκ Σούι ισχύει μέχρι το 2023, το Φενγκ Σούι έχει διάσταση του χρόνου, κανένα σπίτι δεν είναι κακό ή καλό για πάντα. Πριν το 2024 προτείνω να κάνετε μια μικρή ανανέωση, καθότι οι ενέργειες του Φενγκ Σούι αλλάζουν προτεραιότητα κάθε 20 χρόνια.

 

 

Τι χρειάζεται να κάνετε για μια μελέτη Φενγκ Σούι για το σπίτι

 

Θα πρέπει να επισκευτώ το σπίτι η ίδια ώστε να μετρήσω με ακρίβεια το κτίριο με την πυξίδα Λο Παν (ειδική πυξίδα Φενγκ Σούι), καθότι η σωστή μέτρηση είναι σημαντική για μια μελέτη Φενγκ Σούι.

 

Για μια μελέτη Φενγκ Σούι θα χρειαστώ από εσάς τα εξής:

  • Κάτοψη του χώρου που θέλετε να εξετάσω
  • Την χρονική περίοδο κατασκευής και πότε πρωτοκατοικήθηκε το κτίριο
  • Τα γενέθλια των ατόμων που μένουν στο σπίτι

 

Εάν έγιναν μεγάλες ανακαινίσεις στο σπίτι θα πρέπει να γνωρίζω την πλήρη ιστορία των ανακαινίσεων, όπως εάν προστέθηκε ένας καινούργιος όροφος στο κτίριο και πότε, εάν προστέθηκαν καινούργια δωμάτια και πότε, εάν άνοιξε η οροφή του κτιρίου και για πόσο καιρό, εάν η κύρια είσοδος άλλαξε θέση και πότε κλπ

villa