Φενγκ Σούι για επιχειρήσεις

Μια μελέτη Φενγκ Σούι για επιχειρήσεις θα σας βοηθήσει να:

 

  • Αυξήσετε το εισόδημα/κέρδος
  • Βελτιώσετε σχέσεις με συναδέλφους και πελάτες
  • Μειώσετε την ασθένεια του προσωπικού
  • Νιώσετε σε αρμονία με το περιβάλλον χώρο σας

 

Σίγουρα έχετε δει καταστήματα ή γραφεία που αλλάζουν συνεχώς χέρια κάθε 2-3 χρόνια. Επίσης έχετε καταστήματα που δεν πουλούν τίποτα το ιδιαίτερο αλλά κάνουν χρυσές δουλειές. Έχετε δει μικρά γραφεία με άσχημη διακόσμηση αλλά τεράστεια κέρδη. Ίσως σκεφτείτε ότι αυτό είναι θέμα τύχης, αλλά όπως είπε ο Αινστάιν “Ο Θεός δεν παίζει ζάρια”. Το Φενγκ Σούι παίζει σημαντικό ρόλο στην κερδοφορία μιας επιχείρησης.

 

Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε Φενγκ Σούι για επιχειρήσεις;

 

  • Μετακομίζετε σε νέο χώρο και θέλετε να μάθετε πού να βάλετε τι σύμφωνα με το Φενγκ Σούι.
  • Επιθυμείτε βελτίωση στην υπάρχουσα επιχείρησή σας σε θέματα χρημάτων, σχέσεων, σταθερότητας και υγείας.

 

Τι περιλαμβάνει μια μελέτη Φενγκ Σούι για επιχειρήσεις

 

Μια μελέτη Φενγκ Σούι για επιχειρήσεις περιλαμβάνει προτάσεις για κάθε περιοχή της επιχείρησής σας.

 

Εάν η επιχείρησή σας είναι εταιρεία, η θέση και κατεύθυνση του δωματίου και γραφείου του διευθυντή και στελεχών, η θέση και κατεύθυνση της κυρίας εισόδου της εταιρείας είναι πολύ σημαντικοί περάγοντες στο Φενγκ Σούι. Η θέση του χώρου συνεδριάσεων, η θέση της τηλεόρασης και μουσικής, του φωτοτυπικού μηχανήματος, οι περιοχές που έχουν κίνηση και ακινησία παίζουν επίσης ρόλο.

 

Εάν η επιχείρηση είναι κατάστημα, η θέση/κατεύθυνση του ταμείου και της κυρίας εισόδου είναι πολύ σημαντικές. Η θέση ανοιχτών χώρων με κίνηση, παραθύρων και χώρων που κινούνται πελάτες, η θέση της τηλεόρασης και της μουσικής είναι σημαντική.

 

Κατά την διάρκεια μιας συνεδρίας Φενγκ Σούι για επιχειρήσεις προτείνω την σωστή τοποθέτηση επίπλων και τεχνολογίας, προτείνω τα ιδανικά χρώματα, σχήματα και υλικά για κάθε κατεύθυνση του ορίζοντα στον χώρο σας. Τα χρώματα, σχήματα και υλικά χρησιμοποιούνται σαν διορθωτικά μέσα για να βελτιώσουν την επιρροή συγκεκριμένων περιοχών του χώρου.

 

Συνδυάζω τις πιό αυθεντικές φόρμουλες Φενγκ Σούι όπως τα Ιπτάμενα Άστρα, την σχολή της Φόρμας, τις 8 πύλες δράκου νερού, την μέθοδο του Μάστερ Λάι 9 άστρα νερού, τα 5 φαντάσματα μεταφέρουν πλούτο, 3 αρμονίες, την μέθοδο 3 αρμονιών διπλό βουνό νερού, το κίτρινο θανατηφόρο νερό, τα 8 σαρ κίτρινο θανατηφόρο, την μέθοδο πύλη του κάστρου.

 

Επίσης λαμβάνω υπόψιν μου τα γενέθλια των σημαντικών ατόμων στην επιχείρηση, ώστε ο προσωπικός τους αριθμός Κούα να βρίσκεται σε αρμονία με με τα Ιπτάμενα Άστρα της επιχείρησης. Το κινέζικο ζώδιο της χρονιάς γέννησης και οι 4 Πυλώνες του Πεπρωμένου (κινέζικη αστρολογία) των ατόμων-κλειδιά της επιχείρησης είναι επίσης ένας σημαντικός παράγοντας.

Δεν χρησιμοποιώ την σχολή του Φενγκ Σούι που είναι γνωστή ως 8 Οίκοι γιατί δεν είναι πάντα ακριβής. Δεν χρησιμοποιώ συμβολικά αντικείμενα.

 

Κατά την διάρκεια μιας μελέτης Φενγκ Σούι για επιχειρήσεις θα συζητήσουμε για τις αλλαγές που μπορείτε να κάνετε. Θα λάβω υπόψιν μου αυτό που θέλετε να πετύχετε. Θα σας πληροφορήσω για τις θετικές και αρνητικές επιρροές που έχει η επιχείρησή σας την Παρούσα στιγμή και ποιόν επηρεάζει περισσότερο. Θα σας πω τι αποτελέσματα θα έχετε όταν κάνετε τις προτεινόμενες αλλαγές.

 

Είναι σημαντικό να βελτιώσετε την επιρροή Φενγκ Σούι που έχει αυτή την στιγμή η υπάρχουσα επιχείρησή σας. Σπάνια προτείνω σε κάποιον να μετακομίσει, αλλά ακόμα και εάν θέλει κάποιος να μετακομίσει, πρώτα πρέπει να βελτιώσει την υπάρχουσα ενέργεια της επιχείρησης πριν μπορέσει να βρει κάτι καλύτερο (εκτός εάν σε αυτό βοηθούν οι 4 Πυλώνες του ατόμου).

 

Μία μελέτη Φενγκ Σούι ισχύει μέχρι το 2023, το Φενγκ Σούι έχει διάσταση του χρόνου, καμία επιχείρηση δεν είναι κακιά ή καλή για πάντα. Πριν το 2024 προτείνω να κάνετε μια μικρή ανανέωση, καθότι οι ενέργειες του Φενγκ Σούι αλλάζουν προτεραιότητα κάθε 20 χρόνια.

 

Εφόσον έχετε ήδη κάνει Φενγκ Σούι για την επιχείρησή σας, ίσως θελήσετε να κάνετε Ετήσια Συνεδρία Φενγκ Σούι.

 

 

Τι χρειάζεται να κάνετε για την Μελέτη Φενγκ Σούι για επιχειρήσεις

 

Μπορώ να δώσω σωστές συμβουλές Φενγκ Σούι μόνο όταν έχω επισκευτεί η ίδια τον χώρο ώστε να τον μετρήσω με την ειδική πυξίδα Λο Παν. Η σωστή μέτρηση με την πυξίδα είναι απαραίτητη για μια σωστή μελέτη Φενγκ Σούι.

 

Για την μελέτη Φενγκ Σούι για επιχειρήσεις θα χρειαστώ από εσάς τα εξής:

 

  • Κάτοψη του χώρου που θέλετε να εξετάσω
  • Την χρονική περίοδο κατασκευής και πότε πρωτοκατοικήθηκε το κτίριο
  • Τα γενέθλια των ατόμων κλειδιά της επιχείρησης

 

Εάν έγιναν μεγάλες ανακαινίσεις στο κτίριο της επιχείρησης θα πρέπει να γνωρίζω την πλήρη ιστορία των ανακαινίσεων, όπως εάν προστέθηκε ένας καινούργιος όροφος στο κτίριο και πότε, εάν προστέθηκαν καινούργια δωμάτια και πότε, εάν άνοιξε η οροφή του κτιρίου και για πόσο καιρό, εάν η κύρια είσοδος άλλαξε θέση και πότε κλπ.

oficve