Επιλογή κατοικίας ή επιχείρησης

Εάν θέλετε να μετακομίσετε σε μία νέα κατοικία ή επιχείρηση και θέλετε να μάθετε πώς σας επηρεάζει ο καινούργιος χώρος σε θέματα χρημάτων, σταθερότητας, υγείας και σχέσεων, ίσως θέλετε να τσεκάρετε το Φενγκ Σούι του χώρου πριν το ενοικιάσετε ή αγοράσετε.

 

Κατά την διάρκεια της σύντομης μελέτης θα μάθετε εάν ο χώρος έχει κάποιο σοβαρό μειονέκτημα, ποιό είναι αυτό και εάν είναι εύκολο να το επιδιορθώσετε χωρίς πολλά έξοδα. Εφόσον αποφασίσετε να τον ενοικιάσετε ή αγοράσετε, εφόσον εσείς το επιθυμείτε, μπορούμε να συνεχίσουμε με την μελέτη Φενγκ Σούι για κατοικίες ή με την μελέτη Φενγκ Σούι για επιχειρήσεις.

 

Προτείνω να συγκρίνετε τον χώρο που έχετε στο παρόν με τον χώρο που θέλετε να αποκτήσετε. Βρήκατε κάτι καλύτερο σε σχέση με αυτό που έχετε, ή ετοιμάζεστε να μετακομίσετε στην ίδια κατάσταση ή σε κάτι χειρότερο από αυτό που ήδη έχετε;

 

Τι χρειάζεται να κάνετε για την Επιλογή κατοικίας ή επιχείρησης

 

Για την σωστή επιλογή χώρου κατοικίας ή επιχείρησης θα πρέπει να επισκευτώ τον χώρο η ίδια και να τον μετρήσω με την ειδική κινέζικη πυξίδα Λο Παν. Επίσης θα πρέπει να γνωρίζω την περίοδο κατασκευής του κτίρίου, πότε πρωτοκατοικήθηκε το κτίριο και τα άτομα κλειδιά που θα χρησιμοποιούν τον χώρο.

 

Είναι ιδιαίτερα βοηθητικό να υπάρχει κάτοψη του χώρου, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό. Εάν δεν υπάρχει κάτοψη στην διάθεσή μας, θα πρέπει να μπω μέσα στον χώρο η ίδια. Παρόλα αυτά εάν δουλεύω με κάτοψη έχω μεγαλύτερη ακρίβεια, ιδιαίτερα όταν ο χώρος έχει ακανόνιστο σχήμα ή είναι πολύ μεγάλος.

homeoroffice