Γεωργία Κιάφη

 

Η Γεωργία Κιάφη είναι επαγγελματίας σύμβουλος Φενγκ Σούι και ειδικεύεται στα Ιπτάμενα Άστρα του Φενγκ Σούι.

Είναι επίσης ειδικός στους 4 Πυλώνες του Πεπρωμένου, το Ι Τσινγκ και την Επιλογή Ημερομηνιών για σημαντικά γεγονότα. Έχει κάνει σεμινάρια Κινέζικης Φυσιογνωμικής και Κι Μεν Ντουν Τζια.

 

Η Γεωργία γεννήθηκε στην Αθήνα και μιλάει άπταιστα πέντε γλώσσες (Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Ελληνικά). Διαμένει στην Ζυρίχη και επισκέπτεται τακτικά την Αθήνα.
Η πρώτη της επαφή με το Φενγκ Σούι ήταν το 1996. Άρχισε τις σπουδές της στην Κινέζικη Μεταφυσική το 1997 στο Λονδίνο. Το 2000 συνάντησε τον Μέγα Μάστερ Ρέιμοντ Λο στο Λονδίνο και το 2001 έγινε η μοναδική του εκπρόσωπος στην Ευρώπη και εξουσιοδοτημένη διδάσκαλος. Ο Ρέιμοντ Λο καθοδηγούσε προσωπικά την Γεωργία πολλά χρόνια, με αυτό τον τρόπο αυτή απέκτησε πολύτιμη πρακτική εμπειρία.

Η Γεωργία παρακολούθησε σεμινάρια με άλλους σημαντικούς Μέγα Μάστερ της εποχής μας όπως ο Γιαπ Τσενγκ Χάι, Φράνσις Λεγιάου, Πέτερ Λεόνγκ, Τζόευ Γιαπ, Τσαν Κουν Γουά κλπ.

 

Το 2015 στην Σανγκάη της απονεμήθηκε το Δίπλωμα της Μάστερ στο Φενγκ Σούι από την Διεθνή Ένωση Φενγκ Σούι της Σινγαπούρης.

 

Η Γεωργία ήταν ομιλήτρια στο Διεθνές Συνέδριο Φενγκ Σούι στην Σινγκαπούρη το 2006, στην έκθεση Ιδανικό Σπίτι στο Ντουμπάι το 2006, στην Διεθνή Συνάντηση Φενγκ Σούι στην Βουδαπέστη το 2007, στο Φεστιβάλ Φενγκ Σούι στην Σινγκαπούρη το 2007 και άλλα.

 

Η Γεωργία δίνει συμβουλές Φενγκ Σούι για υπάρχοντες κατοικίες και επιχειρήσεις, επιλογή γης, σχεδιασμό κάτοψης για κατοικίες και επιχειρήσεις. Επίσης συμβουλεύει εταιρείες και άτομα στη λήψη αποφάσεων για σημαντικά θέματα και επενδύσεις.

 

Γράφει άρθρα σε εφημερίδες και εξειδικευμένα περιοδικά παγκοσμίως. Μπορείτε να διαβάσετε άρθρα της όπως και προβλέψεις στο προσωπικό της μπλογκ

www.georgiakiafi.blogspot.com.

 

Εμφανίστηκε σε τηλεοπτικές εκπομπές για να εξηγήσει την Κινέζικη Μεταφυσική στην Ελλάδα και την Κύπρο. Ήταν καλεσμένη του Γιώργου Αυτιά, Γιώργου Παπαδάκη, Νίκου Μάνεση, Ελεονώρα Μελέτη, Ελένη Μενεγάκη, Βίκυ Καγιά, Χριστίνα Λαμπίρη, Άση Μπήλιου κλπ.

 

Η Γεωργία είναι συγγραφέας 4 βιβλίων. Έγραψε τα εξής βιβλία: “Η τέχνη της Κινέζικης Φυσιογνωμικής” (Εκδόσεις Κέδρος), το “Κινέζικο Αλμανάκ” για την τρέχουσα χρονιά (γραμμένο μαζί τον Ρέιμοντ Λο), το “Φενγκ Σούι για κάθε χρονιά και μήνα 2014-2023” και το “Προσωπικό στοιχείο, Κινέζικη Αστρολογία”.

georgia-kiafi-fengshuilife2